Tilbake til alle arrangementer

🇳🇴 Presenter deg gjennom en pitch

👣 Åpent for: Alle
🇳🇴 Språk: Norsk
📍 Sted: Produksjonsrom 3 på Sentralen (Øvre Slottsgate 3, Oslo)
📃 Påmelding: her

Det sies at et førsteintrykk – godt eller dårlig – skapes så tidlig som etter bare syv sekunder! Uansett om dette er sant eller ikke, er det liten tvil om at en god introduksjon er utrolig viktig. Det er her pitching kommer inn. En pitch er en lynrask og konkret presentasjon av deg selv, typisk et sted mellom 30 sekunder til 2 minutter. For de fleste kjennes det vanskelig, til og med skremmende, å skulle presentere seg til en fremmed på kjempekort tid, og uten forberedelser. I denne workshopen hjelper vi deg til å gjøre et glimrende førsteinntrykk!

Agenda:
13:00 – Faglig innlegg om dagens tema
13:30 – Praktisk arbeid med tema
14:00 – Diskusjon, nettverksbygging og hjelp med egne spørsmål (🇬🇧+🇳🇴)

Hver onsdag fra 13-15 holder vi jobbverksted for deg som er ny i Norge med høyere utdanning og et ønske om å finne en relevant jobb. På jobberkstedet får du:

📗 Faglig påfyll som kan styrke dine jobbsøkingsferdigheter
💬 Møte andre jobbsøkere og kanskje noen mentorer fra norsk arbeidsliv
💪 Hjelp til spørsmål om din jobbsøkingsprosess
🇳🇴 Praktisert norsk fagspråk

Jobbverkstedet er helt gratis! 

Velkommen! 💚😁🌿

🙋 Vil du ha mer hjelp med din jobbsøking? I mentorprogrammet Sammen om en jobb får du tilgang til gratis nettressurser og et nettverk av jobbsøkere og mentorer I vår digitale plattform, og mulighet for å kobles med en personlig mentor som støtter deg gjennom jobbsøkingsprosessen. Søk om plass I mentorprogrammet I dag! Du kan lese mer og melde din interesse her

Tidligere arrangement: 13. mars
🇳🇴🇬🇧 Co-working på Sentralen
Senere arrangement: 13. mars
🇬🇧 Nail your introduction